EUROCATERING

LIVE COOKING

Live Cooking door Eurocatering

Koken bij u in de tuin of tijdens het jaarlijkse personeelsfeest van uw bedrijf? Eurocatering uit Emmen heeft enorm veel mogelijkheden om u van culinaire hoogstandjes te voorzien. Barbecueën op een heuse “Treinbarbecue” waarbij onze koks de heerlijkste gerechten bereiden op het enorme barbecuerooster en dat voor meer dan 100 personen tegelijk! Of neem onze nieuwe Barbecue, even groot als onze trein maar, voorzien van een enorme zwienekop en waar de rook ook daadwerkelijk uit de neusgaten komt. Een erg leuke aanvulling op uw bedrijfsfeest, bruiloft of ander soor evenement.

Mobiele keuken op locatie

Uiteraard kan Eurocatering meer dan barbecueën alleen en beschikken onze koks over moderne mobiele kookapparatuur die in een handomdraai op locatie staat. Met een grillplaat, wokpan, grote kookplaat en zelfs mobiele wastafel kunnen wij op iedere locatie de meest veelzijdige gerechten bereiden. Van gewokte garnalen en gegrilde varkenshaaspuntjes en van heerlijke bijgerechten als aardappelpartjes en boontjes omwikkeld met spek. Eurocatering kun voor u complete buffetten live op locatie bereiden. Loopt het water u ook al in de mond en heeft u binnenkort een feestje? Neem eens contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN!

Catering bij u thuis of op iedere denkbare locatie?

De locatie is altijd erg belangrijk voor een onvergetelijke gebeurtenis. Bijzondere locaties waar de gasten in een inspirerende omgeving zijn zoals een kerk, kasteel, lekker tussen de bomen of in het bruisende hart van het bedrijfsleven. Maar misschien wel bij jou in de tuin of op je unieke trouwlocatie. Wij maken op elke locatie een bijzonder evenement, waar je jouw gasten kunt verassen met heerlijk eten en drinken. Klik op een van bovenstaande diensten voor meer informatie/mogelijkheden die Eurocatering u te bieden heeft.