BESTEL NU

KERSTBUFFETTEN VAN EUROCATERING

Kerstbuffet Noëlle

Kerstbuffet Noëlle gemaakt door de topkoks van Eurocatering is een echte lekkernij! Buffet Noëlle met Ratatouille, Aardappelgratin met knoflook, Stoofpeertjes, Gemarineerde Procureur, Gekonfijte Eendenbout, Lamsstoofpot met pompoen en een ingelegde zalmsalade Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel direct naar ons kantoor en we zullen een passende aanbieding voor u maken.

Kerstbuffet Natale

Kerstbuffet Natale kunt u bestellen bij Eurocatering en is speciaal samengesteld voor de feestdagen! Buffet Natale met stoofpeertjes, Gemarineerde Procureur, Kippendijen met knoflook en ketjap, Schol rolletjes in hollandaisesaus, Roseval Aardappels uit de oven met Italiaanse kruiden, Roerbakgroenten en een rijkelijk gegarneerde Kerstsalade. Benieuwd naar kerstbuffet Natale? Bel direct naar ons kantoor en we zullen een passende aanbieding voor u maken.

Voorwaarden:

  • Uiterlijk bestellen op Vrijdag 20 december 2019 voor 12.00 uur.
  • Bestellingen vanaf 10 personen.
  • Bezorgen vanaf 20 personen mogelijk, hiervoor worden bezorgkosten berekend.
  • Betaling bij aflevering.
  • Buffetten 1e kerstdag afhalen op 25 december tussen 15.00 uur en 16.00 uur.
  • Buffetten 2e kerstdag afhalen op 26 december tussen 11.00 uur en 12.00 uur.

Bestel uw buffet!

6 + 12 =

Bestel bij Eurocatering!

Eurocatering bied u een uitgebreid assortiment aan producten en diensten. U kunt bij ons een warm buffet, koud buffet, hapjes buffet, barbecue pakket en nog veel meer lekkere gerechten bestellen. Speciaal voor u hebben wij een overzicht gemaakt van alles wat Eurocatering voor u kan betekenen! En dat kunnen wij ook bij u bezorgen!

We leveren onder anderen catering aan