EUROCATERING

BRUILOFT

Trouwen

Eurocatering wordt met grote regelmaat ingehuurd voor het verzorgen van catering op diverse trouwlocaties. Heeft u een unieke, bijzondere en natuurlijk persoonlijk gerichte locatie, wij denken graag met jullie mee om zo deze speciale gelegenheid onvergetelijk te maken. Eurocatering zorgt voor een gezellige en gemoedelijke sfeer. Wij zorgen voor het eten, drinken, aankleding en bedieningen en kunnen daarnaast zorg dragen zorg voor prachtige (pagode)tenten, goede geluidsapparatuur, een DJ of band.

Aankleding

Ook de aankleding van de locatie kunnen wij volledig voor u verzorgen. Met een uitgebreid assortiment Non-food kunnen wij iedere locatie omtoveren tot een volwaardige feestlocatie. Mocht u bijvoorbeeld andere wensen hebben? Schroom niet om dit te vragen tijdens uw adviesgesprek met één van onze medewerkers. Wij werken samen met verschillende partners. Klik op de foto’s voor een uitgebreide portfolio van onze mogelijkheden.

Het belangrijkste motto is: “u volledig ontzorgen zodat u optimaal kunt genieten en uw dag tot een onvergetelijke te maken”. Van enkel het afleveren van hapjes tot aan een complete verzorgen met een tent en meubilair. Onze jaren lange ervaring op het gebied van catering gebruiken wij graag om u te adviseren en mee te denken over alle mogelijkheden.

Meer informatie over het laten organiseren van uw bruiloft

Nieuwsgierig geworden? Wij nodigen u graag uit voor een kennismaking en een rondleiding bij Eurocatering. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om te trouwen op onze locatie? Neem gerust contact op

WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN!

Catering bij u thuis of op iedere denkbare locatie?

De locatie is altijd erg belangrijk voor een onvergetelijke gebeurtenis. Bijzondere locaties waar de gasten in een inspirerende omgeving zijn zoals een kerk, kasteel, lekker tussen de bomen of in het bruisende hart van het bedrijfsleven. Maar misschien wel bij jou in de tuin of op je unieke trouwlocatie. Wij maken op elke locatie een bijzonder evenement, waar je jouw gasten kunt verassen met heerlijk eten en drinken. Klik op een van bovenstaande diensten voor meer informatie/mogelijkheden die Eurocatering u te bieden heeft.